KALENDER

November 2019
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

PowerSlim Body Management Stempel-certified_voedingscoach_POWER SLIM

Afvallen door lekker te eten

 

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt het liefste snel afvallen met blijvend resultaat. Maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. Bij Body Management komen deze wensen uit!

Afvallen door lekker te eten, dat kan met de producten van PowerSlim. PowerSlim is géén dieet. Je gaat niet mínder eten, maar we leren je ánders te eten en je eet 6x per dag! Het eten van minder koolhydraten en meer eiwitten is wetenschappelijk onderbouwd een bewezen methode om af te slanken.

Wij vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we de mogelijkheid dit programma te volgen met persoonlijke begeleiding van een van onze PowerSlim voedingscoaches. Wanneer je je ideale gewicht hebt behaald, begeleiden we je nog een jaar lang GRATIS om je nieuwe gewicht te behouden.

Nog een voorwaarde voor ons succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Campagne_Algemeen_koppel_Instagram post_1080x1080
Afbeelding1

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met onze PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan krijg je van ons een advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat. Maak vandaag nog een afspraak

Prijs van het startpakket is € 159,00 inclusief voor 8 dagen aan Powerslim-maaltijden. Daarbij ontvang je van mij een prachtig kookboek met 91 makkelijke koolhydraatarme recepten en nog eens 15 weekmenu’s inclusief boodschappenlijst wat het succesvol afslanken nog makkelijker maakt. 

Wil je meer informatie hoe jij op een makkelijke en comfortabele manier kan afvallen? Gebruik dan onderstaand formulier, ik help je graag.

 
%d bloggers like this: