KALENDER

July 2019
M T W T F S S
« May    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

HUIDVERZORGING MARIA GALLAND

 

Huidverzorging

Ervaar wat individuele schoonheid is met de koesterende en verzorgende behandelingen van Maria Galland Paris. Voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd een behandeling op maat door de grote verscheidenheid aan prachtige verzorgende maskers.

 

Maria Galland kent verschillende soorten face treats

  • Soin Thalasso
  • VisageSoin CoconSoin
  • Masque Modelant
skin-care01

Rituel Express Initiation Beaute

Het mooiste van alle kennismakingsrituelen in de wereld van Maria Galland. In slechts 30 minuten een heerlijk fris gevoel. Ideaal voor iedereen met weinig tijd maar met een huid die meer energie nodig heeft. Een boost behandeling met massages die op en top verwennen en intensief werkzame maskers die zorgen voor een zichtbaar onstpannen resultaat.

 

Soin Thalasso Visage

De powerkuur uit de zee, ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren. Een prachtig algenmasker met hooggeconcentreerde werkstoffen die zorgen voor een lang aanhoudende toevoer van vocht. De microalgen in het masker repareren de gestresste huid en geven een uniek gevoel van stimulerende frisheid en ontspanning. Alle sporen van vermoeidheid zichtbaar weggewist- de perfecte korte vakantie voor de huid!

Soin Cocon

In deze behandeling staat wellness en ontspanning centraal. Een behandeling vol weldadige massages die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren. Een fantastisch zacht schuimmasker omhult het gezicht als een cocon, verzorgt de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen. Gezond en vitaal straalt de huid met een nieuwe dosis aan energie en spankracht.

Soin masque modelant yeux

Deze behandeling zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een exclusief oogmasker gebruikt dat rijk is aan werkstoffen. Perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Het algenmasker voor de ogen verkoelt en verfrist door talloze werkstoffen. Sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen, je oogpartij straalt jeugdig en fris.

 

Soin masque modelant

Het paradepaardje en miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van Maria Galland. Gebaseerd op een diepwerkend, zichzelf verwarmend mineralen masker. Intensieve hydratatie, effectieve anti-aging verzorging en een spectaculair liftingeffect. Met dit masker kunnen we iedere huidzone afzonderlijk voorzien van de werkstoffen die het op dat moment nodig heeft. De resultaten zijn buitengewoon.

MG-webwinkel
%d bloggers like this: