KALENDER

September 2019
M T W T F S S
« May    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

HUIDVERBETERING NIMUE

 

Huidverbetering

Huidverbetering, het mooier maken van je huid. Dit kan zijn het verbeteren van je huidstructuur, de conditie, pigmentatie of vochtbalans van je huid. Aan de hand van je wensen en huidtype wordt een individueel behandelplan opgesteld. Maar we starten altijd met het inbalans brengen van de huid. Daarna volgt het advies voor thuis om de effecten van de behandeling door te zetten. Producten en voedingsstoffen die je huid nodig heeft voor het stimuleren van de aanmaak van nieuwe gezonde huidcellen. Door een goede samenwerking, de behandelingen en thuis gebruik van de producten krijg je de beste en mooiste resultaten en halen we je optimale schoonheid naar boven.

 

Nimue kent verschillende soorten treatments

  • Basic skin maintenance – Core of Deluxe treatment
  • Advanced skin rejuvenation – Skin Resurfacing SRC treatment
  • Specialised skin improvement – Glycol of TCA peeling
  • Thermal Detox Peeling – Verwarmende en ontgiftende peeling NIEUW
Huidverzorging 2

Nimue basic maintenance treatment

Een mooie behandeling die voldoet aan alle basis behoeften van de huid. De behandeling is uit te breiden met intensieve maskers om aan de individuele behoefte van de huid te voldoen. Voor het bereiken van het ultieme resultaat. Geeft een voelbaar fris resultaat. In te zetten als een maandelijks boost of onderhoudsbehandeling. Geschikt voor ieder huidtype.

 

Nimue advanced treatment

Voor de door de zon of andere factoren beschadigde of hyper gepigmenteerde huid heeft Nimue een super antioxidant skin resurfacing behandeling. Door gebruik te maken van de allernieuwste technologieën op gebied van ingrediënten en de meest up-to-date informatie helpen we de huid te verbeteren ten aanzien van elasticiteit, teint, textuur en de natuurlijke glans. Een logische volgende stap na de basis maintenance behandeling.

Nimue glycolic acid 35% treatment

Zichtbare huidverbetering met direct effect, dat is het resultaat van de glycolic acid treatment. Een actieve behandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling zorgt voor gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen en verbeterd direct de textuur en uitstraling van de huid.

 

Nimue 7,5% TCA treatment

Een super behandeling met intensieve werkstoffen, bedoelt voor en door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Door de combinatie van het Bio-Active complex met 7,5% TCA, wordt de huid dieper gestimuleerd, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie. Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, veroudering door zon en hyperpigmentaties. Bij deze behandeling kan de huid gaan schilferen dit kan 2 tot 7 dagen aanhouden. Belangrijk is om de huid na de TCA behandeling goed te beschermen tegen Uv-straling, ook in de wintermaanden. Opmerking: De Nimue TCA treatment wordt alleen gedaan wanneer je ook de producten voor thuisverzorging gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling.

%d bloggers like this: