KALENDER

September 2019
M T W T F S S
« May    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

COLLAGEEN BEHANDELINGEN QMS MEDICOSMETICS

!QMS Medicosmetics, de anti-aging die écht werkt

!QMS Medicosmetics is zonder enige twijfel de meest effectieve anti-aging behandeling die je vandaag de dag kan vinden. Daarom wordt deze wereldwijd ook door tal van bekende prominenten geroemd. Van Europese royals tot beroemde filmsterren. De behandelingen vonden hun oorsprong in een wetenschappelijk onderzoek naar collageen en een doeltreffende bevordering van wondgenezing, door Dr. Med. Erich Schulte, stichter van !QMS Medicosmetics.

Het bewezen verjongingsproces van !QMS start in de huid. Deze producten zijn de meest gevraagde ter wereld en zorgde voor tal van internationale erkenningen, waaronder de prijs “The Best” die op het internationaal in Parijs werd toegekend door een jury van specialisten.

Wil je zelf kennismaken met de beste anti-aging behandeling ter wereld? Neem dan snel contact op met ons op

QMS Voor en NA

QMS MEET & TREAT

Een kennismaking met het mooie anti-aging merk QMS! Dit is de basis van de collageen behandelingen van QMS Medicosmetics. Na de basis gaan we kijken waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft. De eerste kennismaking bestaat uit:

  • Reiniging van de huid zodat het collageen goed opgenomen kan worden
  • Milde fruitzuurpeeling die zorgt voor een 12-urige afgifte van werkstoffen
  • Collageen met algenmasker dat zorgt voor een vochtstuwing en vochtbinding
  • Hierna gaan we de behandeling afstemmen op jouw specifieke huidconditie

 

QMS NEO TISSUEDERMIE COLLAGEEN BEHANDELING

Dit is een collageen behandeling waarbij vet en vocht in balans worden gebracht. Voor het bereiken van de beste resultaten, dan moeten eerst vocht en vet in balans zijn. Als het vocht en vet in balans zijn kunnen we overstappen naar een andere behandeling (fase) van QMS Medicosmetics. Collageen is een belangrijke stof in onze huid en lichaam, die zich kan binden aan vocht. Naarmate we ouder worden gaan we collageen verliezen en zal onze huid verouderen. Met een collageen behandeling geven we onze huid collageen terug.

 QMS SKIN ACTIVATOR BEHANDELING

Deze  behandeling van QMS is een anti-aging behandeling met collageen gericht op de hydratatie van de huid. We starten met een fruitzuur peeling om op een milde manier dode huidcellen verwijderen. Dan volgt het huid-identieke collageen met het algenmasker. Door de combinatie van het masker en het collageen ontstaat er vochtstuwing in de huid, hierdoor bindt het collageen zich met het vocht in de huid. Een vocht-activerend masker volgt met als resultaat een mooie, gladde en beter gehydrateerde huid met een frissere uitstraling. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtype.

 

QMS SKIN RENEWAL BEHANDELING

De rolls-royce onder de QMS behandelingen en werkt op de stamcellen van je huid. Met iedere Skin Cell Renewall behandeling en dus bij iedere aanwending van Cellular Marine wordt de levensduur van de huidstamcellen verlengd en het verouderen van de huid duidelijk vertraagd.

De basaal cellen in de huid werken slechts voor 30 procent en dit percentage wordt nog lager als je ouder wordt. Het gebruik van Cellular Marine is uiterst effectief op lange termijn, omdat de activatie van de basaal celdeling zorgt voor cel vernieuwing en daardoor voor een egalere en mooiere huid. De stamcellen in de Cellular Marine zijn bio vervoegbaar gemaakt, wat essentieel is om te kunnen functioneren in de huid. Dit is wereldwijd gepatenteerd.

%d bloggers like this: