Header Website Yvonne Boot

Dit is mijn verhaal, Yvonne Boot, 56 Jaar:

“Wanneer ik gezonder wilde gaan leven en gewicht wilde verliezen, at ik altijd zo min mogelijk en als ik dan toch iets lekkers at, voelde ik me altijd schuldig. Ik zat gewoon niet lekker in mijn vel. Voor mijn gevoel had ik alles al geprobeerd en niets werkte. Ik viel nooit veel af, had alleen maar honger en was snel geïrriteerd. Iedere spiegel en etalage vermeed ik om mezelf maar niet te hoeven zien. Totdat ik eind mei 2018 Powerslim ontdekte. Een vriendin van mij was super mooi afgevallen zonder honger. Ik ben gestart en merkte dat met Powerslim elk eetmoment voor mij een feestje werd. Geen shakes of alleen maar komkommer eten, maar een gevarieerd eetpatroon met uitgebalanceerde maaltijden. koolhydraatarm, eiwitrijk en ook nog verbazingwekkend lekker! Kan je je voorstellen hoe verrassend en blij ik hiermee was?

Inmiddels ben ik in fase 2 van het PowerSlim programma en heb ik bijna mijn doel bereikt. Iets wat ik nooit gedacht had zonder een medische ingreep te kunnen bereiken. Nu komt de zomer eraan en kan ik mijn bikini weer aan!

PowerSlim is een fijne manier om gewicht te verliezen en je doel te bereiken. Met de persoonlijke begeleiding van een enthousiaste en motiverende coach”.

Wil je van jouw afslanken ook een feestje maken?  Geef je dan op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek dan vertel ik je alles over het succesvolle Powerslim programma, afslanken doen we samen!  Helga Sierat – jouw persoonlijke afslankcoach