Afvallen

De zomer is in zicht dat betekent dat de zomerkleding weer tevoorschijn komt. En ja dames, ook de bikini komt weer voor de dag. Mijn afslank programma van Powerslim draait op volle toeren, en inmiddels is al veel gewicht verloren gegaan. De Powerslimmers die in Januari en Februari gestart zijn, hebben hun bikini al uitgezocht. En de eerste blote armen en benen werden vol trots ge-showed tijdens de mooie paasdagen.

We krijgen steeds meer voorproefjes van het mooie weer en we bereiden ons langzaam voor op de zomerperiode die komen gaat. Het goed nieuws is: het is nog niet te laat als je voor je vakantie nog gewicht wilt verliezen.

Dus heb je gemerkt dat je zomerkleding van vorige jaar niet meer lekker zit, dat je rokje niet meer dicht gaat en de knopen van je bloesje niet echt meer netjes sluiten? Lig je nu al wakker omdat straks je bikini weer voor de dag komt? Wacht dan niet langer en maak een afspraak om te starten met jouw Powerslim programma. Wil je in een relatief korte tijd afvallen, zonder honger en straks zonder stress in je bikini? Maak dan deze week nog een afspraak want ook met lekker eten raak je je winterkilo’s nog voor de zomer kwijt.

 

Klaar voor de zomer

Waarom vandaag nog starten met een gezonde levensstijl:

  • Het is langer licht. Heerlijke lange zomeravonden maken ons een stuk actiever. We kruipen minder snel op de bank voor de tv maar hebben meer zin om dingen te ondernemen. Ga bijvoorbeeld lekker de natuur in en maak een avondwandeling of ga een stuk fietsen. Geniet van de groene natuur en alle bloesem aan de bomen!
  • We hebben meer zin in lichte maaltijden. De tijd van stamppotten is achter de rug en we hebben meer zin in lichtere maaltijden. Een uitstekend moment dus om gezonder te gaan eten. Bijvoorbeeld een heerlijke salade, crackers met cottage cheese en radijsjes of ’s avonds een visje met gegrilde groenten.
  • Het is nog niet te laat. Over een drie maanden gaan de eerste schoolvakanties van start. Het is natuurlijk afhankelijk van het streefgewicht dat je wil bereiken, maar mei is een prima moment om te starten met een gezondere levensstijl. Het gevoel dat de zomer al veel dichterbij is? In drie maanden tijd kun je ontzettend veel bereiken. Er is geen excuus om een gezonde levensstijl uit te stellen. Jij gaat toch ook al liever een stukje zelfverzekerder de zomer in!
  • Barbecueën kan prima PowerSlim proof. De gezellige zomeravonden komen er aan en die kunnen prima doorgaan wanneer je aan het PowerSlimmen bent! Barbecueën kan prima koolhydraatarm. Ga voor een lekker gegrild stukje vlees of vis, met een rijk gevulde salade en wat gegrilde groentes.
  • Als je vandaag hetzelfde doet als gisteren, wordt morgen precies zoals vandaag.

Wil je meer informatie en afslanken met Powerslim maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatie gesprek, ik help je graag.