MARIA GALLAND beautydag

Vrijdag 25 mei is het weer zover. We organiseren een exclusieve Maria Galland dag en jij bent uitgenodigd om erbij te zijn!

Korting op exclusieve behandeling

Vrijdag 25 mei komen de Maria Galland experts een exclusieve behandelingen geven. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze bijzondere ervaring. Wanneer je hier aan mee doet, krijg je een geweldige behandeling door de Maria Galland expert. Het gaat om de zomerse vochtherstellende Thalasso behandeling; dé behandeling voor een frisse en zomerse uitstraling. Een behandeling met een verbluffend resultaat. Normaal betaal je hier €85,- voor, maar alleen op 25 mei kun je deze boeken voor 25,-  (dat is maar liefst  €60,- KORTING!!)

Korting op producten Maria Galland

Op een Maria Galland dag, gaan we natuurlijk ook een leuke korting geven op alle Maria Galland producten. Wanneer je op 25 mei een bestelling plaatst – offline in onze salon, of online per mail – krijg je 15% KORTING op je bestelling. Wij zorgen dat de bestelde producten besteld en ingepakt worden.  Let op: zet de datum in je agenda de korting is alleen op vrijdag 25 mei’18.  Daarna zal de korting komen te vervallen.

Aanmelden voor de Maria Galland dag

Ben je toe aan een verwen-moment voor jezelf? Kom dan gezellig langs. Je bent van harte welkom. Wil je graag bovengenoemde behandeling boeken, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we kijken of we nog een plekje voor je hebben. Wil je alleen gezellig langskomen voor advies of om gebruik te maken van de kortingen, dan kun je gewoon aan komen waaien. De deur staat voor je open!

KOM JE OOK??

IK WIL GRAAG EEN BEHANDELING BOEKEN 

IK WIL EEN MARIA GALLAND BESTELLING PLAATSEN MET 15% KORTING*

*korting alleen op producten van Maria Galland en geldig uitsluitend op 25 mei 2018