love-my-job-bodymanagementRegelmatig hoor ik van mensen dat  afvallen onmogelijk is geworden wanneer je suikerziekte hebt. Zeker wanneer het gaat om diabetes type 1, waarin je afhankelijk bent geworden van het inspuiten van insuline.

Ik zal niet roepen dat afvallen makkelijk is wanneer je diabeet bent, maar onmogelijk is het niet. Veelal draait het om het maken van andere keuze in je voedingspatroon, En dat is nu net waar wij, bij Body Management, goed in zijn. Kijken waar we voor jouw winst kunnen behalen om verlies te krijgen. Verlies in gewicht, in centimeters en in vetmassa.

Hieronder een prachtig verhaal wat ik met jullie wil delen, uiteraard met toestemming van Rian, de dame die ik heb mogen begeleiden. Zij is inmiddels 10 kilo afgevallen en ziet er super goed en slank uit. En ja, zij is nog steeds afhankelijk van het spuiten van insuline, maar inmiddels al veel minder dan waar ze mee begon. Wat ben ik ontzettend trots op haar.

Lees hieronder het verhaal van Rian:

“Ik ben 54 jaar en sinds mijn 31e diabeet type 1, door medicijngebruik was ik 4 kilo aangekomen en ik was al 5 kilo te zwaar en daar baalde ik enorm van. Veel geprobeerd, verschillende diëtisten en zelfs aan de antidepressiva gezeten, (dat zou helpen volgens de internist, maar het hielp niks). Nu is het natuurlijk niet eenvoudig om als diabeet te lijnen, maar het moest er af want ik baalde van mijzelf.

Ik kwam vorig jaar maart via een kennis bij Body Management terecht en daar gebeurde het. Hoera 10 kilo afgevallen

Eten doorgenomen flink ontbijt met kwark tussen de middag een paar crackers of een bak sla en gelukkig ben ik een fan van sla en die ik in allerlei variaties heerlijk maak, geen koolhydraten erbij eten en dat werkte!!

Door mijn andere eetpatroon ben ik nu 9 kilo kwijt, weliswaar heel langzaam, maar dat heb ik gelijk aangegeven dat ik, omdat ik diabeet ben dat ook wilde. In het weekend wilde ik ook mijn wijntje blijven drinken en op een feestje wil ik niet alles afslaan, maar het blijft er nu af

Doordat ik geen of weinig koolhydraten eet heb ik mijn insulinegebruik ruim kunnen halveren dus dat is ook mooi mee genomen. Bij controle bij de internist was mijn HBA1C gezakt en mijn cholesterol naar beneden. Dus dit is duidelijk mijn succesverhaal.

TIP: Ik heb de gerookte amandelen ontdekt voor ‘s avonds als knabbel. Ik heb geen zak chips meer opengemaakt sinds ik deze lekkernij eet. Er zitten geen koolhydraten in dus mijn bloedsuiker stijgt er niet van. Het gaat mij nu heel makkelijk af, en ben heel blij met de ondersteuning van                       Body Management/Helga Sierat. Echt een aanrader!! Rian”