Happy New You

De feestkleding mag weer uit de kast want de feestdagen kondigen zich weer aan. In de laatste maand van het jaar proberen we nog zo veel mogelijk openstaande zaken af te ronden. En,… te bedenken wat we komend jaar toch eens anders zullen gaan doen. Hoog op het lijstje van veel mensen staat GEZONDer LEVEN en AFVALLEN!

 

 

 

 

Een nieuw jaar dat zich aankondigt, is voor veel mensen een symbolisch moment om iets in hun leven te veranderen. Maar waarom wachten tot 1 januari? Wat is het toch dat deze datum zo magisch maakt? Wil je niet iedere dag de magie van het leven ervaren? Dus, doe eens gek en start vandaag. Start vandaag met je goede voornemens. Start vandaag met GEZONDer LEVEN en AFVALLEN. Iedere kilo die er nu af is, is een stapje dichter bij een gezonder leven. Is je favoriete kleding die weer lekker zit en waar je met de kerst de show mee steelt. Waar je in straalt. En, iedere kilo die minder knelt,  hoeft er straks niet meer vanaf 😉

Goede voornemens?

Wacht niet tot 1 januari, maar verander je leven en start vandaag!

Mijn goede voornemen is om iedere dag een nieuwe start te laten zijn. Iedere dag de eerste dag van een nieuw jaar, zou hou ik de magie in stand. Wat is jouw voornemen?

Klik hier om het met ons te delen: mijn goede voornemen is…