love-my-job-bodymanagementZO GAAF! Vorige week werd ik gebeld om een afspraak te maken door een dame die wilde afvallen. Dat kan, want daar zijn wij specialist in. Bij kennismaking bleek het een ontzettende leuke en energieke dame te zijn, maar die niet lekker in haar vel zit. Ze runt een huishouden, is moeder, is getrouwd en daardoor “vrouw van”… sport een aantal keer in de week en regelt van alles… voor iedereen, maar ‘vergeet’ zichzelf. Wie herkent dit niet?

“Helga, ik wil afslanken, ik ben echt klaar met mijn huidige gewicht, maar het lukt me maar niet, kan je me helpen?”  Natuurlijk wil en kan ik dat.. maar voordat we gaan starten wil ik graag meer weten, daarom eerst samen in gesprek. Waarom wil je afslanken en waarom lukt het niet?

Het werd een leuk en interessant gesprek wat uiteindelijk niet meer over afvallen ging. Het ging een stap verder, … dieper.. zoals eigenlijk heel vaak gebeurd bij mij aan tafel. Je zult begrijpen dat ik in dit verhaal niet op de inhoud van het gesprek in kan gaan, dat zou niet eerlijk zijn naar deze prachtige dame. Dat vertrouwen wil ik niet schaden. Dat begrijpen jullie toch?

 

Wat ik wel wil delen is dat deze dame na een volle week weer bij mij aan tafel zat, stralend en wel! Echt, ze had een enorme uitstraling, een glow, compleet met sterretjes in de ogen. GEWELDIG!! Ik maakte haar een compliment en vroeg voorzichtig naar de afgelopen week. En wat een cadeautje kwam er toen op tafel. Ze zei:” Helga, ik weet niet aan welke knoppen je hebt gedraaid, maar ik voel me ECHT fantastisch”. Er zijn afgelopen week zoveel leuke en positieve dingen gebeurd in mijn leven! Ik voel me krachtig en sterk en heb er zin in!”.  WOUW!

Wat vind ik dat fijn om te horen en wat ben ik blij dat ik dat verschil in iemands leven kan en mag maken. Dat is de meerwaarde van een coach! En dat is waarom ik mijn werk met zoveel liefde en passie doe! En ja, ook het gewicht is deze week mooi gedaald, het afslanken is begonnen! Het leven is mooi!

 

Wil je weten wat voor verschil ik voor jou kan maken, bel of mail me ….

 

Helga Sierat | BodyManagement bereikbaar op telefoonnummer: 015-3100874 of 0182-809939